Terre spil

Terrespil, som dengang i halvtredserne – Nisse-shop.dk

Terrespil, som dengang i halvtredserne, hårde plast terninger

19. feb. 2020 — Terre er et kaste- og gribespil, som udføres med fem terningformede sten, hvoraf en kastes op i luften, mens en eller flere af de øvrige …

Terrespil som dengang i halvtredserne, med 5 Hårde -plast terninger. Ligger i fin stof pose, med regler på dansk. Et sjovt spil for alle.

Terre – Spilregler.dk

Spil TERRE hjemme i stuen. På Museerne Helsingør har vi flere forskellige sjove spil og lege, der er blevet brugt i mange 100 år og stadig er sjove i dag.

Terre er et kaste- og gribespil, som udføres med fem terningformede sten, hvoraf en kastes op i luften, mens en eller flere af de øvrige samles op.

Terra spil – Herolds Varehus

Terra spil– Herolds Varehus

Terre, kaste- og gribespil, som udføres med fem terningformede sten, hvoraf en kastes op i luften, mens en eller flere af de øvrige tages op efter regler …

Terra spil med 5 terninger og spilleregler. Mange husker det fra barndommen helt tilbage i 1930´erne

Spil TERRE hjemme i stuen. På Museerne… – فيسبوك

Søgning på “terre-spil” i Meyers Fremmedordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere.

Terre – Games

Terre– Games

Terre. Til spillet skal du bruge 5 brikker, som er nogenlunde lige store. Det kan være sten eller lignende. Man skal kunne have alle fem brikker i hånden …

Terre er et spil, som stammer tilbage fra Ægypten og det gamle Grækenland. Man ved ikke med sikkerhed, om der er blevet spillet i Terre i Danmark, men det er højst sandsynligt. Terre er et spil der er nemt at lære og som kan udvides med nye regler hvis man ønsker det. Kun fantasien sætter grænser.

terre – Den Store Danske – lex.dk

terre | lex.dk – Den Store Danske

Terre, kaste- og gribespil, som udføres med fem terningformede sten, hvoraf en kastes op i luften, mens en eller flere af de øvrige tages op efter regler med stigende sværhedsgrad, inden den første sten atter gribes. Til dette spil, som kendes fra oldtiden, benyttedes ofte fodrodsknogler fra får i stedet for sten..

terre-spil – Meyers Fremmedordbog

terre-spil — Meyers Fremmedordbog

Søgning på “terre-spil” i Meyers Fremmedordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere.

Spil og lege

Keywords: terre spil, spil terre